Wie kiest voor een vakantie in Slowakije, denkt graag out of the box. Deze bestemming zal je namelijk niet terugvinden in de top 10 van populairste bestemmingen en staat ook niet bovenaan als het gaat om toeristische trekpleisters die je absoluut móet gezien hebben. Toch raden wij bij VOS Travel aan om deze bestemming met eigen ogen te gaan verkennen en in de armen te sluiten.

Het gebrek aan populariteit biedt immers het gigantische voordeel dat je hier nog in alle rust, en ver weg van de toeristische massa, het authentieke karakter van een trotse natie kan ontdekken. Hier tref je dan ook geen hordes toeristenbussen of grootschalige hotelketens aan, maar wel  lokaal gerunde verblijven en een bevolking die dankbaar zal zijn dat je hen komt bezoeken. Reken daar ook nog de mooie, groene en golvende regio bij die we hebben uitgekozen, met het majestueuze Tatra gebergte op de achtergrond en je weet dat alle ingrediënten aanwezig zijn voor een deugddoende fietsvakantie weg van de platgetreden paden.

Kortom, een fietsvakantie in Slowakije is bestemd voor de reiziger die waarde hecht aan echtheid, originaliteit en ontdekking.   

Ons aanbod reizen

Slowakije

Geen reizen gevonden die voldoen aan uw selectie.
Probeer minder of andere filters in te stellen.