Verhuisbericht

! VOS TRAVEL HEEFT GROOT EN HEUGLIJK NIEUWS AAN TE KONDIGEN WANT BINNENKORT VERHUIZEN WIJ !

We verlaten onze vertrouwde omgeving en verhuizen naar een unieke locatie in het centrum van Roeselare.

Van hieruit blijven we verder de VOS Travel-filosofie van ACTIEF REISPLEZIER enthousiast uitdragen naar het grote publiek.

Verhuisbericht

NAAR WAAR VERHUIZEN WIJ?

Wij trekken van de Westlaan 415 naar het Polenplein 20/1 in Roeselare. Aangezien VOS Travel gesmeed en gekneed is in Roeselaarse bodem, was het voor ons héél erg belangrijk om trouw te blijven aan onze thuisbasis.

 

WANNEER GEBEURT DIT?

Vanaf maandag 14 oktober 2024 zullen wij onze definitieve intrek nemen in het nieuwe adres.

 

WAAROM DOEN WE DIT?

In de eerste plaats om jullie, de trouwe VOS Travel klanten, nog beter van dienst te kunnen zijn en comfortabeler te ontvangen. Het moderne gebouw beschikt namelijk over alle faciliteiten om efficiënt te kunnen werken. Bovendien is het VOS Travel team de laatste jaren strategisch uitgebreid en komen we nu terecht in een uiterst aangename (werk)omgeving. Bijkomend voordeel is de verhoogde zichtbaarheid in het straatbeeld en een betere bereikbaarheid. Met Koers, het Museum van de Wielersport, op slechts enkele meters afstand wordt het Polenplein nu helemaal omgedoopt tot het mekka voor de fietsliefhebber. 

WAT VERANDERT ER VOOR DE KLANTEN?
In principe niets want aan onze werking wordt helemaal niets gewijzigd. We bieden nog steeds actieve, maar ontspannende fiets- wandel- en skivakanties aan en plannen dit ook nog héél lang te doen. Het enige verschil is dat ons gedreven team van experten jullie voortaan te woord zal staan en assisteren vanuit een nieuwe locatie.
 

KAN ER NOG STEEDS LANGSGEKOMEN WORDEN OP KANTOOR VOOR ADVIES EN RESERVATIE?
Jazeker, ook hier verandert er niets. Jullie zijn nog steeds, op afspraak, welkom tijdens onze kantooruren. Gewoon even bellen, mailen of het formulier op onze website invullen en we plannen jullie komst in in onze agenda. Parking is ook geen enkel probleem want er mag geparkeerd worden op het Polenplein. Deze is niet toegankelijk op dinsdagochtend door de wekelijkse markt, maar dan zijn er in de omringende straten voldoende mogelijkheden.


We kijken er alvast naar uit jullie te mogen verwelkomen in ons nieuwe, centrale thuis.

Verhuisbericht