BOEK NU JE SKIREIS MET VROEGBOEKKORTING !

Over ons

Over ons

VOS Travel is sinds 1987 een bloeiende onafhankelijke reisorganisatie met bijna 35 jaar professionele ervaring in het organiseren van ski- en snowboardvakanties. Onze filosofie voor de wintersportvakanties is heel duidelijk: een betaalbare skireis aanbieden waarbij zowel kwaliteit als reisplezier voorop staan. Belangrijke troef daarbij zijn onze eigen Nederlandstalige monitoren.

Intussen bieden wij ook reeds 25 jaar volledig georganiseerde individuele fiets- en wandelvakanties aan in meer dan 15 Europese landen. Alle routes en hotels worden door ons dynamisch team zelf verkend en uitgezet. Deze individuele vakanties bieden een grote vrijheid aan de vakantieganger, uitstekende hotels geselecteerd op basis van jarenlange ervaring, duidelijke en uitgebreide wegbeschrijvingen en reisprogramma’s met een hoge graad van toegankelijkheid. VOS Travel mikt niet op de krachtpatser of op de kilometervreter maar op de recreant van elke leeftijd die in de eerste plaats wil genieten van een heerlijk ontspannen vakantie.

Wij werken op ons hoofdkantoor in Roeselare (België) met een ervaren en enthousiast team met jarenlange ervaring. VOS Travel is zowel actief op de Vlaamse - als de Nederlandse toeristische reismarkt en heeft een extra vestiging in Hengelo (Nederland).
Op het gebied van georganiseerde fietsvakanties in België is VOS Travel de grootste Belgische incoming-agent op de buitenlandse markt (zowel Europa als daarbuiten).
Verder is VOS Travel dé partner bij uitstek voor incentive reizen naar de wintersportgebieden of naar andere bestemmingen zoals Schotland, IJsland, Portugal.
VOS Travel, partner van de Fietsersbond, is een duurzaam bedrijf gespecialiseerd in langzaam toerisme en met de nodige aandacht voor het milieu.
VOS Travel is 100% verzekerd tegen financieel onvermogen via AMLIN Insurance SE en al onze reizen zijn in overeenstemming met de ANVR-reisvoorwaarden (Nederland).

Het VOS Travel team

  Tom Hoornaert Zaakvoerder tom@vostravel.be
       
  Carlos Deprez Fietsen en wandelen (kantoor België) carlos@vostravel.be
  Rewert Wolthoff Fietsen en wandelen (kantoor Nederland) info@vostravel.nl
  Ronny Vandevelde  Winterreizen en incentives ronny@vostravel.be
       
  Ronald Boerjan Office Manager - Reservaties en administratie ronald@vostravel.be
       
  Liesbeth De Grande Reservaties en administratie liesbeth@vostravel.be
  Dries Deberdt Reservaties en administratie dries@vostravel.be
  Lies Bruneel Reservaties en administratie lies@vostravel.be
  Aurélie Vandenbulcke Reservaties en administratie aurelie@vostravel.be
  Yoeri Flederick Reservaties en administratie yoeri@vostravel.be 
       
  Tania Azou Boekhouding tania@vostravel.be