Volgens het World Happiness Report van de Verenigde Naties behoren Noorwegen en Zweden steevast tot de top 10 van de gelukkigste landen ter wereld. Deze bevoorrechte positie heeft het in grote mate te danken aan de prachtig ongerepte natuur en de bijhorende uitstekende luchtkwaliteit, die er samen voor zorgen dat de lokale bevolking er maar wat graag op uit trekt in de vrije momenten.

Kan je zelf nauwelijks nog wachten om de Noorse en Zweedse natuurpracht vanop de eerste rij te ontdekken, dan is ons programma langs de Unionsleden ongetwijfeld een voltreffer. Deze reis weet namelijk de voornaamste trekpleisters van beide landen te combineren. Beginnen doe je namelijk aan een fjord ten zuiden van Oslo en eindigen gebeurt aan het grootste meer van Zweden. Tussenin wisselen dorpjes, gezellige stadjes en groene gebieden zich af en vraag je je af welke nu eigenlijk het mooiste is van allemaal.

Met een zon die in juni, juli en augustus slechts enkele uren per dag ondergaat, is er tijd genoeg om tussen het fietsen in even te rusten, te genieten en alle schoonheid in je op te nemen vóór je verder fietst naar het volgende hoogtepunt.

Ons aanbod reizen

Noorwegen

Vanaf 1399

VOS Travel - Fietsvakanties

Moss - Karlstad

  • - Zweden

  • Rondreis

  • 10 dagen

    9 nachten

  • 16/06/2024 - 04/08/2024

Meer info Boek nu