Dreamski

3-4-5-6 dagen ski met bus met echte bedden

Dreamski

Zoals de naam al zegt brengen wij je dromend naar je skibestemming.
Daarvoor zetten wij onze dream class autocar in, een moderne dubbeldeck autocar die voorzien is van alle comfort maar vooral beschikt over échte bedden. En waarbij je gaat slapen als jij dat wil! Iedere reiziger beschikt immers over een comfortabele relax-zetel én over een eigen ligplaats (couchette met echt bed).

VOS Travel voorziet vanaf half januari wekelijks dreamski-reizen van 3-4-5 of 6 skidagen.
De heen- en terugrit verloopt samen met andere reizigers maar eens ter plekke geniet je van individuele vrijheid en ben je niet gebonden aan vaste uren om te gaan skiën. Onze dreamcar blijft niet ter plaatse maar onze hotels hebben telkens een zéér vlotte verbinding naar de skipiste. Ze zijn ook stuk voor stuk voorzien van een leuke wellness voor als het weer even tegenzit of als je toch wat vroeger zou willen stoppen met skiën.

Dreamski Zillertal ?


Net als vorig jaar krijg je in het Zillertal keuze uit 3 of 6 skidagen dreamski.
Onze dreamcar vetrekt telkens uit België op donderdagavond voor een dreamhort van 3 skidagen en op zaterdagavond voor een relax-dreamweek met 6 skidagen. Voor dreamshort en dreamweek heb je ook telkens keuze uit verschillende VOS Travel - partnershotel met een zéér vlotte verbinding naar de verschillende skigebieden in het Zillertal!
 

KLIK HIER VOOR MEER INFO DREAMSKI ZILLERTAL


 

Dreamski Ischgl - Ski Amadé - Wilder Kaiser?


Door het grote succes van vorig jaar hebben wij ons dreamski - aanbod meteen uitgebreid met een tweede "dreamski-lijn". Eentje waarbij je keuze krijgt uit 3-4 of 5 skidagen en waar we een aantal weken Ischgl aandoen, afgewisseld met een aantal weken Ski Amadé en SkiWelt Wilder Kasier. Net als op onze dreamski-reizen naar het Zillertal beschikken ook hier alle hotels over een zéér vlotte verbinding met het skigebied.

KLIK HIER VOOR INFO DREAMSKI ISCGHL-SKI AMADE-WILDER KAISER

VOS Travel - Dreamski

Zo ziet je dreamcar dubbeldeck eruit:

30 comfortabele relaxzetels + 1 reisleider-zetel

 • 6 op bovendeck
 • 24 op benedendek
   

31 bedden met echte matrassen op bovendeck

 • 10 slaapbunkers met dubbel bed
 • 11 slaapbunkers met single bed
   

Praktisch:

 • Vaste opstaproute waarbij je meteen op jouw bus stapt (geen overstappen!)
 • VOS Travel bepaalt vooraf je zit- en ligplaats (wij proberen rekening te houden met specifieke wensen maar kunnen deze niet garanderen).
 • Voor onze dreamski Ischgl - Ski Amadé - Wilder Kaiser zetten wij een gelijkaardige dreamcar in met 28 slaapplaatsen


 

Wekelijkse afreizen van januari tot maart!

Check zeker ook ons dreamski-programma kerst/nieuwjaar.