De leukste kinder- en kleuterski

Boekbaar tijdens elke schoolvakantie - ook tijdens de shortski's

De leukste kinder- en kleuterski

Gedreven en gediplomeerde Nederlandstalige monitoren brengen uw kroost de basis van het skiën bij. Maar ook de 2de-3de-4de… maal op de latten, ligt de nadruk bij ons op veiligheid en plezier! Zowel tijdens de skiles in de voormiddag, als tijdens de skibegeleiding in de namiddag! Tijdens de middagpauze eten de ouders samen met hun kids. Ook voor ouders die zélf les volgen is dit géén probleem. De lessen van ouders en kinderen starten/eindigen immers op dezelfde plaats en op hetzelfde uur! En op het einde van de week krijgen de kids natuurlijk een diploma én medaille!

Kleuterski (4 - 5 jaar)

Voor onze jongste telgjes organiseren we tijdens de schoolvakanties een speciale ski-initiatie. Deze "ski-opvang" wordt op een kindvriendelijke en speelse manier opgevat en afgewisseld met rustmomenten, spelletjes en sneeuwpret.  Als ter plaatse blijkt dat een kleuter nog niet klaar is voor een week kleuterski, zorgen de ouders zelf voor de opvang van hun kind. Wie ter plaatse annuleert of moet afhaken heeft geen recht op terugbetaling.

VOS Travel - De leukste kinder- en kleuterski
VOS Travel - De leukste kinder- en kleuterski

Kinderskischool (6 - 12 jaar)
De kinderskischool is reed vele jaren hét paradepaardje van VOS Travel. Hiervoor doen we beroep op de Nederlandstalige monitoren van de Vlaamse Omnisport vzw.  De nadruk ligt daarbij altijd in de eerste plaats op veiligheid en plezier zonder daarbij uiteraard het aanleren van de juiste skitechniek uit het oog te verliezen. De lessen in de verschillende groepen worden steeds aangepast aan ervaring en niveau van de deelnemers. Aan de ouders wordt gevraagd hun kinderen stipt op te halen op het aangegeven uur. 

 

Skiniveau?

Skiërs/snowboaders worden ingedeeld in groepen. Dit gebeurt op basis van de info op het inschrijvingsformulier en na voldoende inskiën en een evaluatie ter plaatse. Het doel is een zo homogeen mogelijke groep vormen, rekening houdend met het aantal, de ervaring en de leeftijd. In dit verband is de filosofie van VOS Travel belangrijk: lessen zijn veilig, ontspannend en skiën/snowboarden is een leuk groepsgebeuren.
 

Wij hanteren volgende skiniveau's:

  • Niveau 0: Nog nooit op ski's gestaan
  • Niveau 1: Ooit op ski's gestaan / eventueel paar uur indoor
  • Niveau 2: Eén week les in de bergen / blauwe piste
  • Niveau 3: Twee weken les in de bergen / zeer vlot blauwe piste
  • Niveau 4: Drie weken les in de bergen / rode piste
  • Niveau 5: Beheerst parallel op rode piste
  • Niveau 6: Beheerst parallel op zwarte piste

 

Overal skiles?

Omdat niet elk skigebied zich even goed leent voor elk type skiër (beginner, kleuter, kinderen,...) of snowboarder, hebben wij een handig overzicht gemaakt waarop u kan nalezen waar wij ski- of snowboardlessen inrichten en voor hoeveel dagen. Klik hier voor het overzicht! 

VOS Travel - De leukste kinder- en kleuterski

Kostprijs skiles?

Skiles Kleuterski
4 - 5 jaar
Kinderski
6 - 12 jaar
Jeugd en
volwassenen
4 dagen 170 € 140 € 140 €
5 dagen 210 € 175 € 175 €
6 dagen 250 € 200 € 200 €

Hele dag skiles?

VOS Travel - De leukste kinder- en kleuterski